Mirë se erdhët

Përdorni Formularin e Orëve të Punës në këtë faqe interneti për të paraqitur për shqyrtimin e orarit tuaj individual të punës në departamentin e llogarive të Balkan Build Ltd.

Për të shmangur vonesat në shqyrtimin e dorëzimit tuaj, ndiqni udhëzimet për plotësimin e fushave të formularit si më poshtë:

 1. Futni numrin tuaj unik ID të dhënë nga kompania.
  • Shënim: Për të shmangur probleme dhe vonesa lidhur me përpunimin e dorëzimit tuaj, është e rëndësishme që ID të shkruhet saktë dhe sipas formatit të kompanisë, BB-?# dhe jo në forma të tjera.
 2. Plotësoni emrin tuaj të plotë, përfshirë emrat e mesit.
 3. Vendosni adresën tuaj vetjake e-mail.
 4. Futni numrin tuaj të telefonit celular.
 5. Zgjidhni datën e përfundimit të javës nga menuja, lidhur me dorëzimin e orarit tuaj të punës.
 6. Përzgjidhni ditët në të cilat keni punuar për kompaninë.
 7. Për secilën ditë që keni shënuar se keni punuar, zgjidhni nga lista projektin ku keni punuar dhe zgjidhni kohën e hyrjes dhe kohën e daljes nga menuja.
  • Shënim: Nëse keni punuar në më shumë se një projekt në një ditë të caktuar, zgjidhni Po në pyetjen e mëposhtme dhe jepni detajet për projektin e dytë. Përndryshe, zgjidhni Jo dhe vazhdoni me dorëzimin.
 8. Shkruani ndonjë koment ose shënim lidhur me dorëzimin tuaj.
 9. Klikoni butonin Dërgo në fund të formularit.

Pasi të klikoni për të dorëzuar formularin, prisni që mesazhi i konfirmimit të dorëzimit të suksesshëm të shfaqet në fund të formularit para se të rifreskoni ose të dilni nga faqja.

Nëse merrni një mesazh gabimi, ndryshoni fushat që tregojnë gabime dhe pastaj dërgojeni përsëri.
• Shënim: Në rast se është e nevojshme, dorëzoni një formular tjetër dhe specifikoni motivin në seksionin e komenteve.

Nëse dorëzimi juaj ka qenë i suksesshëm ju do të merrni një e-mail konfirmimi në adresën e dhënë nga ju!

OrËT E Punës

  MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday

  YesNo

  YesNo

  YesNo

  YesNo

  YesNo

  YesNo

  YesNo